Veelgestelde vragen

Welke gemeenten zijn vertegenwoordigd in WSP?

Werkgeversservicepunt Achterhoek (WSP) is een samenwerkingsverband van UWV en de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk.

Zijn er kosten verbonden aan de diensten van WSP?

De dienstverlening van WSP is geheel kosteloos.

Hoe lang duurt het voordat ik een geschikte kandidaat heb?

U kunt altijd een zoekperiode afspreken met WSP. Wij kunnen niet voorspellen wanneer er een geschikte kandidaat wordt gevonden. De ene vacature wordt sneller opgevuld dan de andere, dit ligt aan de beschikbare kandidaten en de vacature.

Hoe meld ik een vacature aan?

Meld uw vacature hier aan of bel 088 – 3650 400. Als u een vacature bij WSP aanmeldt krijgt u een accountmanager toegewezen. De accountmanager komt bij u langs om de vacature met u door te nemen en afspraken te maken.

Welke voordelen biedt een jobcoach?

Een jobcoach helpt uw werknemer bij het inwerken. Na afloop heeft u er een ingewerkte en zelfverzekerde nieuwe medewerker bij. De jobcoach maakt een persoonlijk trainingsprogramma om het werk te leren. En begeleidt de werknemer op de werkvloer. Een programma duurt maximaal 6 maanden. En aan het eind van een geslaagd programma kan de werknemer zijn werk zelfstandig uitvoeren. De jobcoach blijft bereikbaar wanneer er een probleem ontstaat of als er nog knelpunten zijn.

Deel deze pagina:

Contact

Vragen? Bel gerust met één van onze accountmanagers tijdens kantooruren:

088 - 3650 400 of stuur een email

Social media

Twitter Facebook LinkedIn

Laatste tweets