Aan de slag met de Participatiewet

Wilt u voldoen aan de Participatiewet? Wij weten precies hoe u aan de banenafspraak kunt voldoen. En welke sollicitanten in het doelgroepregister vallen. We nemen kosteloos uw werving en selectie uit handen en adviseren over de vervolgstappen.

Subsidies en regelingen

Er zijn verschillende subsidies en regelingen die het makkelijker maken om arbeidsgehandicapten een kans te geven in uw bedrijf. Met een proefplaatsing kunt u kijken of de kandidaat bij de baan past, en andersom. Een jobcoach kan een kandidaat inwerken op de werkvloer, hij zorgt voor begrip onder collega’s, dit voorkomt uitval en geeft de nieuwe collega zelfvertrouwen. Ook traineeships worden gesubsidieerd.

Contractvormen

Uiteindelijk komt de nieuwe collega in dienst, maar u kunt ook kiezen voor detachering. Er zijn ondernemers die kiezen voor groepsdetachering. Soms wordt een hele productielijn opgezet zodat het kan worden uitgevoerd door werkzoekenden met een arbeidsbeperking.

Kosteloos advies

Wij zijn helemaal op de hoogte van de kansen voor u als werkgever. We weten hoe u kunt voldoen aan de Participatiewet en welke subsidies voor u gelden. Wij geven u graag advies op maat. En helpen u dus kosteloos op weg.

Een voorbeeld uit de prakijk:
Participatiewet: werken met een arbeidsbeperking

Contact

Wilt u een accountmanager spreken of meer weten? Vul het contactformulier in of bel ons op 088 – 3650 400

Deel deze pagina:

Contact

Vragen? Bel gerust met één van onze accountmanagers tijdens kantooruren:

088 - 3650 400 of stuur een email

Social media

Twitter Facebook LinkedIn

Laatste tweets