Unieke Achterhoekers

Aanwinst voor productiviteit

Achterhoekers zijn harde werkers. Toch heeft een grote groep veel moeite een baan te vinden. Als we niets doen, wordt deze groep alleen maar groter, terwijl deze mensen goed inzetbaar zijn op de werkvloer.

Natuurlijk, als mens zijn wij allemaal uniek. Dus eigenlijk is iedereen die in de Achterhoek woont een Unieke Achterhoeker. Het initiatief Unieke Achterhoekers aan het werk richt zich op Achterhoekers die ondersteuning nodig hebben bij het vinden van een baan. Wat déze Unieke Achterhoekers een werkgever kunnen bieden tonen we aan door onder andere praktijkvoorbeelden te delen. Unieke Achterhoekers verschillen sterk in opleiding en achtergrond. Wat hebben ze gemeen? Ze willen net als ieder ander graag een baan.

Hoe help ik Unieke Achterhoekers aan het werk?

Door contact op te nemen met het Werkgeversservicepunt Achterhoek. Het Werkgeversservicepunt Achterhoek helpt u graag op weg, beantwoordt al uw vragen en regelt allerlei praktische zaken. U heeft één aanspreekpunt.
Voor onderzoek of specifieke begeleiding schakelt het Werkgeversservicepunt Achterhoek verschillende experts in. Zoals een arbeidsdeskundige of jobcoach. Zo wordt u volledig ontzorgd in het recruitmentproces en krijgt u er een fit for the job zijnde Unieke Achterhoeker voor terug! Samen werken we aan passende banen voor meer mensen.

Kijk voor meer informatie op www.uniekeachterhoekers.nl.

Deel deze pagina:

Contact

Vragen? Bel gerust met één van onze accountmanagers tijdens kantooruren:

088 - 3650 400 of stuur een email

Social media

Twitter Facebook LinkedIn

Laatste tweets